Direktstäd i Stockholm AB

FRUKTLÅDOR

Vi erbjuder den bästa fruktleveransen på marknaden gällande kvalitet, service och koncept. Vi levererar inga fruktkorgar utan har valt att lägga en finslipande detalj för ögat och för produkten som helhet genom att använda trälådor av svenskt furu, snickrade i Nacka. Trälådorna går att få i antikvit eller en mörk bets.

Vi vet att det är roligare att äta frukt om frukterna i lådan varieras efter säsong. På hösten lägger vi i svenska äpplen och innan midsommar så kommer jordgubbarna givetvis från en lokal odlare.

Det går att välja mellan två olika storlekar 4,5 kg eller 7 kg. Det finns också 3 olika varianter på lådor att välja mellan. Bas, Silver och Guld.

All frukt i bas lådan är ekologisk den innehåller bananer, två sorters äpplen, päron och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor. På silverlådan tillkommer druvor. Guldlådan toppar vi med färska bär som jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär samt exotiska frukter såsom litchi, rambutan, physalis, kiwi och passionsfrukt.

100% ekologiskt. Ingen bindningstid. Beställ nu!

Högsta kvalitet på frukten

Frukt till dörren

100% ekologiska bananer

Frukt på jobbet

Fyll i vårt formulär så

återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Begär offert!

9 + 1 =

Följ oss gärna i våra andra digitala kanaler:
Kontorsstädning     Flyttstädning     Trappstädning

Stockholmsvägen 149A,
187 32 Täby

info@direktstad.se
08 768 80 20